Koop I nlVergelijkamp; I JurkenKLEDING scenery scenery 45AjRL
Zizzi nl nlKledingvinder Zizzi Kledingvinder nlKledingvinder Zizzi Zizzi nl nlKledingvinder Kledingvinder nl Kledingvinder Kledingvinder A534jRL

Voor jou is het waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld. Je stelt vragen en gaat het gesprek aan. Uit interesse, of om iets te regelen. Toch is het gemak waarmee jij communiceert voor veel inwoners van Nederland niet vanzelfsprekend.

Mohanad, die in Syrië is geboren, heeft de droom om een eigen jeansmerk te beginnen. Maar eerst wil hij de Nederlandse taal beter beheersen. De in Iran geboren Erfan noemt taal de ‘sleutel tot het leven in Nederland’.  Zij willen graag met iemand in gesprek – zodat ze mensen leren kennen en hun Nederlands oefenen. Dit kunnen ze niet alleen. Wil jij met hen in gesprek?

Het Begint met Taal lanceerde samen met 160 taalvrijwilligersorganisaties en 15.000 vrijwilligers in november 2018 de campagne ‘Wil jij met mij in gesprek?’. Twee weken lang riepen wij iedereen op om met de duizenden Beza’s, Mohanads, Erfans en Allaa’s in gesprek te gaan over gedeelde hobbies. Om zo elkaar écht te ontmoeten. XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPXMet de campagne wil Het Begint met Taal ook meer mensen enthousiasmeren om taalcoach of coördinator te worden.

XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX

Films en een winkel

De campagne bestond uit vier video-verhalen van anderstaligen, die oproepen om in gesprek te gaan. Daarnaast kon iedereen ook echt met de vier hoofdrolspelers in gesprek op 23 en 24 november 2018 in Den Haag. Locatie: de ‘Wil jij met mij in Gesprek?’ pop-upwinkel in de zaak van Omar Munie aan Noordeinde 64.

Omar Munie

De in Somalië geboren ondernemer Omar Munie kwam als kind naar Nederland. Hij leerde de taal aan de keukentafel van zijn buurvrouw. Omar werd succesvol tassenontwerper. Hij stelt zijn nieuwe winkelpand ter beschikking als pop-up winkel voor de campagne. Omar Munie:

“Ik heb mijn droom kunnen waarmaken doordat ik in contact kwam met mensen die me verder hielpen
XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX en ik de kans kreeg een netwerk op te bouwen. Dat gun ik iedereen.”

De pop-upwinkel is alweer gesloten. Je kon in 2018 in gesprek:

Zelf een pop-upwinkel openen in jouw gemeente?

Wij kunnen je daarbij helpen met een stappenplan. Ook brengen we je graag in contact met een lokale taalvrijwilligersorganisatie waarmee je zou kunnen samenwerken. Laat in dit formulier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Het Begint met Taal ‘winkel’
Noordeinde 64 – Den Haag

Er zijn in Nederland 600.000 anderstaligen die net als Mohanad, Erfan, Allaa en Beza met iemand in gesprek willen.
Over mode, literatuur, sport, koken of andere onderwerpen. Ga ook in gesprek!

Het verhaal van Mohanad
Het verhaal van Erfan
XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX
Het verhaal van Allaa
Het verhaal van Beza
kapot schoen binnenvoering binnenvoering schoen kapot binnenvoering schoen binnenvoering kapot binnenvoering kapot schoen schoen 34RLA5j

De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht
030-2422841

[email protected]

K.v.K. 34311837
NL12 RABO 0145 771 245

Meest recente berichten

Recente Tweets

prijs collectieLage Gele Gestreepte ShirtsRuime Dames zVpSMUq
  • Gemeentes opgelet: dit is een mooie kans om vorm te geven aan de nieuwe wet inburgering. Het Begint met Taal denkt… twitter.com/i/web/status/1…

    1 dag ago
  • En @TaalaanZee, @nieuweveste @HumanitasBreda1 @gildesamenspraakbreda

    2 dagen ago
  • Stem jij #VOOR ons mooie project Taal & Toekomst? Voor nog meer toekomstkansen voor jonge nieuwkomers met een taala… twitter.com/i/web/status/1…

    Dames Veterboots grau Schoenen Enkellaarsjes Veterlaarsjes Rieker 0mN8vwyOn2 dagen ago

Meld je aan voor de nieuwsbrief

XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX

XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX

Wij gebruiken je mailadres alleen voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Je kunt je altijd uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

Volg ons

HET BEGINT MET TAAL © 2014 | Privacyverklaring | CONTACT
FacebookTwitterLinkedIn
Jurk BLAUW Kleding CL1L09za SOliver Dames VSzpLqMjUG
XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX maak schoenCentrumschool Wingene K3A je mijn Koen kuTwOPXiZ XC Liberty Liberty Shoes Liberty XC 10Freejump XC Shoes 10Freejump 10Freejump Shoes kZOiuPX